Content voor Ingelogde Gebruikers

Bezorging

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom aan de Ingenieur van Stuivenbergweg 48 te Winssen om uw bestelling / spullen op te komen halen. Mocht u echter uw bestelling thuis of op een andere locatie willen laten bezorgen, verzorgen wij dit graag voor u.

Alle bestellingen worden door ons voor €7,50 incl. BTW in Nederland geleverd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden wordt een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Levertijd

Onze producten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen voor 16.00 uur ontvangen, doen wij onze uiterste best om uw bestelling de eerstvolgende werkdag te bezorgen.

Indien de bestelde goederen door omstandigheden niet binnen de beoogde termijn leverbaar zijn, nemen wij hierover contact met u op om u over het nieuwe levertijdstip te informeren.

Externe expediteur

Voor de bezorging van machines doen wij (veelal) een beroep op een externe expediteur / vervoerder. Dit betekent dat wij niet direct zicht hebben op de transportroutes en exacte levertijden. Wij verzoeken u dan ook om op de dag van bezorging op het afleveradres aanwezig te zijn om de spullen in ontvangst te nemen.

Mocht u de bezorging op een specifieke datum willen laten plaatsvinden, verzoeken wij u dit nadrukkelijk kenbaar te maken. Dan treden wij hierover in overleg met de vervoerder.

zoeken

Winkelwagen

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken